logo.png

Leveranciers

Aluminium

Wanneer u kiest voor Aluminium kozijnen, ramen en deuren kiest u voor een duurzaam product. Door hun vormgeving zijn ze toepasbaar voor vrijwel al uw bouwwensen, klassiek, modern, zakelijk, staalrenovatie... Een variatie aan mogelijkheden. Bovendien bieden ze u comfort en veiligheid, zijn onderhoudsvrij en te verkrijgen in alle mogelijke ralkleuren. U kunt echter qua kleur ook kiezen voor een andere kleur buiten dan binnen. Allerlei variatie is mogelijk. De profielen zijn thermisch onderbroken en dus uitermate isolerend. Uw veiligheid wordt optimaal door het inbraakwerende beslag.

Uw kozijnen, ramen en deuren worden door ons op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Omdat wij zowel de productie als montage in eigen hand hebben, kunnen wij u een scherpe prijs bieden voor een kwalitatief hoog product.

De Vries Constructie & Onderhoud (DVCO) heeft gekozen voor de aluminium profielen van de aluprof serie.


De aluprof profielseries worden in hun eigen fabriek vervaardigd, waarbij in samenwerking met de ontwerpafdeling de nieuwste ontwikkelingen haarscherp in de gaten worden gehouden. Hierdoor blijven zij zichzelf steeds weer vernieuwen. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij u het allerbeste bieden.

Ga naar onze pagina Profielsystemen van de Aluprof serie om een beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met ons op voor een deskundig advies en het maken van een vrijblijvende offerte toegespitst op de voor u beschikbare mogelijkheden en prijzen.


  Kunststof

Wanneer u kiest voor kunststof bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken gebruik van het inoutic profiel  wat zich in al die jaren al vele malen bewezen heeft. Het inoutic profiel is een bekend profiel wat ontwikkelingen in kunststof op de voet blijft volgen. Kunststof profielen bieden comfort door hun uitstekende isolatie, zijn onderhoudsvrij en veilig door de toepassing van inbraakwerend beslag. Het inoutic profiel heeft een keuze in profielen welke toepasbaar zijn voor elke bouwstijl, zowel nieuwbouw als renovatie. U heeft een ruime keuze in ralkleuren en kunt dan ook nog kiezen voor renolit (houtnerf) of glad. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren aan de buiten-en binnenzijde, renolit of glad.

Wanneer u ervoor kiest om uw kunststof kozijnen, ramen en deuren door ons te laten plaatsen dan bent u zeker van een vakkundige montage. Wij denken graag met u mee en dragen zorg voor een complete afwerking. Wij bieden u graag naast een scherpe prijs ook een kwalitatief hoogstaand product waar u geen omkijken meer naar heeft. Uw zorgvuldige investering is bij ons in goede handen.


Al naar gelang de technische toepassingen en de regionale behoeften bieden wij onze klanten de keuze uit verschillende reeksen:
  • Serie NL 71 arcade
  • Afwerkingsprofielen

 

Nieuws

Skylux verandas

Met eigen technische kennis voortkomend uit 30 jaar aluminiumtechniek.

Een veranda om trots op te zijn.

Dat is de kracht van Skylux verandas.

Ontdek uw voordelen en laat u uitgebreid door ons voorlichten.

© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme
Main Menu